Vertrouwd

The Dog Butler is dé vertrouwde hondenuitlaatservice voor Amsterdam-Zuid, Buitenveldert en Amstelveen. In onze aanpak staat uw huisdier centraal. Wij vinden het belangrijk dat uw hond zich comfortabel bij ons voelt en dat u zorgeloos uw geliefde huisdier aan ons toevertrouwd.

Wij laten uw hond individueel of in een kleine roedel van maximaal 5 honden uit. Onze speciaal ontwikkelde en goed geëquipeerde K9 Transporter Van is van alle gemakken voorzien zoals stabiele benches, extra ramen, luchtverversingssysteem, anti-slipmatten en dergelijke.

Het reisje naar het uitlaatgebied zal dus nooit tot stress of ongemak bij uw trouwe viervoeter leiden.

Veilig

Veiligheid, comfort en een natuurlijke omgeving voor uw huisdier vinden wij heel erg belangrijk.

Daarom is onze K9 Transporter Van uitgerust met een honden-EHBO kit, een geavanceerd ventilatiesysteem en zijn de benches van een gerenommeerd merk die makkelijk toegankelijk zijn voor uw hond.

Tijdens het uitlaten zijn wij zorgzaam en stellen wij hoge eisen aan de veiligheid van uw hond. Wij laten uw hond uit aan onze speciale The Dog Butler halsband zodat er bij eventuele calamiteiten direct en adequaat actie ondernomen kan worden.

Van alle plezierige wandelingen maken wij een aantekening in het speciaal voor uw hond aangelegde logboek. Zo weet u precies wat wij met uw hond doen en hoe leuk uw hond onze uitstapjes vindt.
Als wij in het bezit zijn van uw huissleutel dan maken wij met u een sleutelcontract en zullen wij altijd, indien uw sleutel door ons niet gebruikt wordt uw sleutel opslaan in een gecertificeerde sleutelkluis. Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Gecertificeerd

Eigenaresse Joshy Beesemer is officieel gecertificeerd en heeft haar opleiding succesvol aan de Martin Gaus Academie afgerond. Dit houdt in dat zij een ruime kennis heeft van honden en hun gedrag en dat zij de kneepjes van het vak beheerst.

Door haar scherpe waarneming, gecombineerd met haar ervaring is zij in staat om honden in te schatten en aan te sturen zodat uw hond het verblijf bij The Dog Butler zeer positief zal ervaren.

Abonnement

Uw hond is bij ons in goede handen. Hond en baasje zullen enorm blij zijn met ons dienstenpakket.

Om het u nog makkelijker te maken brengen wij onze diensten op maandbasis in rekening en kunt u die per bank of á contant voldoen. Dit is voor u eenvoudig en overzichtelijk.

De door ons in rekening gebrachte diensten zijn altijd controleerbaar en inzichtelijk. Wij geloven dat een zorgzame, transparante dienstverlening en service door u gewaardeerd zullen worden.

Schema

Wij laten uw hond uit op een voor u en uw hond prettig tijdstip. Wij stellen met u een schema op zodat u precies weet wanneer uw hond wordt uitgelaten, waar deze wordt uitgelaten en weer vrolijk en veilig thuisgebracht wordt.

Zo hebben wij een ochtend-, middag- en avondprogramma. Het avondprogramma is een speciale individuele wandeling met uw hond in zijn of haar eigen leefgebied. Al onze activiteiten omschrijven wij uitgebreid in het logboek dat speciaal voor uw hond wordt aangemaakt.

Voordat wij een schema samen met u opstellen hebben wij een gratis intake gesprek en maken wij graag kennis met u en uw hond. Wij maken dan ook een kleine kennismakingswandeling met uw hond. Wij managen graag uw verwachtingen en borgen onze kwaliteit die tot uiting zal komen in zorg, liefde en toewijding voor uw huisdier.

Service pakket

In een druk bestaan is het fijn als er een betrouwbare partij is die voor u ook taak verlichtende activiteiten uitvoert.

Wij assisteren u graag om uw dag nog effectiever en plezieriger te laten verlopen. Daarom bieden wij u ons: “The Dog Butler Service Pakket” aan. U kent dat gevoel vast ook wel dat u druk bent en dat er tussendoor veel praktische zaken geregeld moeten worden.

Moet u ook weleens naar de stomerij, de schoenmaker, ergens iets ophalen of misschien wel afgeven? Heeft uw huisdier zijn jaarlijkse inentingen nodig? Wilt u uw hond vertrouwd en keurig laten trimmen of laten wassen? En zou u dit graag uit willen besteden zodat u nog meer van de dag kan genieten? Dan zijn wij er voor u.
<br
Tegen een erg interessante vergoeding nemen wij u graag deze activiteiten uit handen. Onze logistiek en planning zijn uitermate efficiënt en onze contacten uitzonderlijk goed. Service en comfort zit in ons DNA en staan bij ons voorop. Om die reden hebben wij, naast al onze andere zorgvuldig en doordachte diensten, speciaal voor de stomerij- en was service een erg mooie en praktische Loundry Bag ontworpen zodat uw kleding discreet aangeboden kan worden. Wij garanderen dat u al onze vormen van uitgebreide dienstverlening en service als bijzonder prettig zal ervaren. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Get in touch.

Text voor contact,